Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η KORADO παρουσιάζει την νέα της συλλογή σε σώματα λουτρού. Χάρη στις νέες τεχνολογίες παραγωγής, τα θερμαντικά σώματα KORALUX είναι τώρα πιο προσιτά σε μια μεγαλύτερη ομάδα καταναλωτών. Υπάρχουν πέντε ολοκαίνουργιες σειρές προϊόντων,  οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις όλων των πελατών.

Στις  νέες σειρές των σωμάτων λουτρού KORALUX συμπεριλαμβάνονται τα σώματα MAX, COMFORT, CLASSIC, STANDARD και EXCLUSSIVE, τα οποία έχουν μοναδικά πλεονεκτήματα.

KORALUX MAX

Τα σώματα λουτρού KORALUX MAX έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την μέγιστη θερμαντική απόδοση, που απορρέει από το μοναδικό τους σχεδιασμό. Τα σώματα τα οποία προσφέρονται σε αυτή την σειρά πληρούν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.

Τα σώματα προσφέρονται σε δύο εκδόσεις, με ευθείς ή καμπύλους σωλήνες, κατάλληλα για σύνδεση από το πλάι ή και την μέση όπως όλα τα μοντέρνα σώματα.  Η διαθέσιμη γκάμα σωμάτων είναι η καλύτερη επιλογή για την μέγιστη θερμαντική απόδοση.

KORALUX COMFORT

Πολυτελής σχεδιασμός, μέγιστη άνεση και εξαιρετική θερμική ισχύς. Τα σώματα λουτρού  αυτής της σειράς παρέχουν ένα ισορροπημένο συνδυασμό της λειτουργίας και του σχεδιασμού. Ανήκουν τα πιο δημοφιλή προϊόντα.

Τα σώματα προσφέρονται σε δύο εκδόσεις, με ευθείς ή καμπύλους σωλήνες, και επιλογή σύνδεσης μεταξύ της κάτω πλευράς ή της σύνδεσης στη μέση και είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε εσωτερικό χώρο.

KORALUX CLASSIC

Τα πιο δημοφιλή σώματα λουτρού, ιδιαίτερα χάρη στην ανταγωνιστική τους τιμή τους και την εξαιρετική θερμαντική απόδοση. Αντιπροσωπεύουν έναν ιδανικό συνδυασμό τιμής, θερμαντικής απόδοσης  και ποιότητας. Και πάλι, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο εκδόσεων, με ευθείς ή καμπύλους  σωλήνες και με σύνδεση στο πλάι ή στην μέση.

KORALUX STANDARD

Στην σειρά αυτή σωμάτων λουτρού θα βρείτε το μικρότερο σε μήκος σώμα στην αγορά. Με πλάτος 400 mm, είναι ιδανικά για χρήση σε μικρά μπάνια, ή ως εναλλακτική πηγή θέρμανσης κατάλληλη σε συνδυασμό με έναν άλλο τύπο θέρμανσης, για παράδειγμα, ενδοδαπέδια θέρμανση. Θα εκτιμήσετε την παρουσία του συγκεκριμένου σώματος λουτρού στο μπάνιο, την τουαλέτα και σε άλλους μικρούς χώρους.

KORALUX EXCLUSIVE

Τα κομψά επιχρωμιωμένα σώματα λουτρού θα ζωντανέψουν με γούστο κάθε μπάνιο με τον πολυτελή σχεδιασμό τους. Αυτά τα σώματα λουτρού είναι διαθέσιμα με μια σύγχρονη μέση σύνδεση σε δύο εκδόσεις, με ευθείς ή καμπύλουςς σωλήνες.

Η ποικιλία των KORALUX

Όλα τα σώματα λουτρού KORALUX ταιριάζουν στις  απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών πελατών μας. Έχει δοθεί  έμφαση στον σχεδιασμό, στο ευρύ φάσμα των χρήσεων και στην σύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης στα κτίρια σε παραδοσιακό, καθώς και σύγχρονο σχεδιασμό.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης ηλεκτρικής αντίστασης χρησιμοποιώντας τα εν λόγω σώματα ως σώματα άμεσης απόδοσης ανεξάρτητα από την λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης.  Η μεγάλη ποικιλία των χρωμάτων παρέχει την δυνατότητα να χωρέσουν σε κάθε εσωτερικό χώρο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΖΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ KORADO

  • μεγάλη διάρκεια ζωής
  • άψογο φινίρισμα
  • χαμηλή περιεκτικότητα νερού
  • αντοχή στις υψηλές πιέσεις
  • χαμηλό βάρος
  • εξαιρετική συσκευασία
  • ISO 9001:2008 – διασφάλιση ποιότητας των προϊόντων και των  υπηρεσιών

 

Εντυπο σωμάτων λουτρού KORADO KORALUX

 
Positive SSL