Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η ιστοσελίδα είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων, υπηρεσιών και εταιρικής προβολής, αποτελεί δε την ηλεκτρονική παρουσία της Μονοπρόσωπης Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης με την Εμπορική ονομασία ENERBIS Ltd. και εδρεύει στην διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 14, 16346 Ηλιούπολη, Αττική.  

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την παραγγελία τα προϊόντα, τα οποία διατίθενται από την εταιρία μας, έχετε την δυνατότητα να ακολουθήσετε ένα απο του κάτωθι τρόπους:

  1. Παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος e-shop, όπως αυτό παρουσίαζεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας.
  2. Τηλεφωνική παραγγελία στο τηλεφωνο ή στο fax της εταιρίας κατά την διάρκεια των ωρών λειτουργίας της εταιρίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail sales@enerbis.gr
  3. Προσωπικά επισκεπτόμενοι τα στα γραφεία μας

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η ENERBIS Ltd. είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν διατηρεί εκθεσιακό χώρο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δείτε τα προϊόντα πριν την παραγγελία σας θα πρέπει να επισκευθείτε τους εκθεσιακούς χώρους που διατηρούν οι αντιπροσωπείες.

Επίσης, δεν είναι δυνατόν να παραλάβετε κάποιο προϊόν απο τα γραφεία της εταιρίας χωρίς να έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας νωρίτερα και χωρίς να έχει γίνει η προγενέστερη συνεννόηση για την διαθεσιμότητα του προϊόντος στην έδρα της εταιρίας μας. Η εταιρία μας δεν διατηρεί φυσικό κατάστημα. 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μια παραγγελία είναι δυνατόν να ακυρωθεί μόνον εφόσον δεν έχει παραδοθεί ή δεν βρίσκεται στην διαδικασία αποστολής.

 
Positive SSL