Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στην διεύθυνση, στην οποία μας έχει δηλωσεί ο πελάτης κατα την υποβολή της παραγγελίας του.

Η ENERBIS Ltd. συνεργάζεται με εταιρία ταχυμεταφορών (courier) καθώς και με μεταφορικές εταιρίες προκειμένου να εξασφαλίσει την γρήγορη και ασφαλή αποστολή των προϊόντων μιας παραγγελίας. Επίσης, προς διευκόλυνση του πελάτη καθώς επίσης και την ταχύτερη δυνατή παράδοση των προϊόντων είναι δυνατόν η αποστολή να γίνεται απο τον προμηθευτή της εταιρίας απ' ευθείας στον πελάτη με την διαδικασία τριγωνικής παράδοσης. 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής των προϊόντων μιας παραγγελίας είναι συνάρτηση του βάρους, του όγκου και της τοποθεσίας παράδοσης.

Προϊόντα, τα οποία αποστέλονται εντός Αττικής, προσφέρονται με δωρεάν μεταφορικά. Εξαιρούνται οι νησιωτικές περιοχές που ανήκουν στον Νομό Αττικής, για την αποστολή των προϊόντων ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας. Επίσης, προϊόντα τα οποία προορίζονται για την επαρχία, είναι δυνατόν να παραδοθούν σε πρακτορείο μεταφορών επιλογής του πελάτη χωρίς καμία επιβάρυσνη. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Η παράδοση προϊόντων μεγάλου όγκου, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, γίνεται επί του πεζοδρομίου. Παραδόσεις σε όροφο μέσω ανελκυστήρα, σκάλας ή ανυψωτικού μηχανήματος γίνονται με επιπρόσθετη χρέωση κατόπιν προγενέστερης συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας.

Σε περίπτωση κατά την οποία απαιτείται χρήση γερανού, η χρέωση ανέρχεται στα €150 με τον Φ.Π.Α.

Η παράδοση προϊόντων μεγάλου όγκου, τα οποία προορίζονται για την επαρχία, γίνεται σε πρακτορείο μεταφορών της επιλογής του πελάτη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ 

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα της αποστολής, έχτε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας απο τον αποθηκευτικό μας χώρο, κατόπιν προγενέστερης συνεννόησης.

ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός το προσυμφωνημένου χρόνου παράδοσης, Σε περίπτωση καθυστερήσεων, ανεξαρτήτως της αιτίας η οποία την έχει προκαλέσει, η εταιρία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. 

Η ENERBIS Ltd. διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών και του τρόπου αποστολής χωρίς καμια προηγούμενη προειδοποίηση. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ.: 210 9736230 / Fax: 210 9736202 / e-mail: sales@enerbis.gr

 
Positive SSL