Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 
Water heater
 
 
Water cooler
 
Enerbis Solar
 

 

    

 

 εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετικές επιδόσεις, πλήρης τεχνική υποστήριξη

Οι νέες αντλίες θερμότητος klima-therm της σειράς POOL για πισίνες είναι ένα από το πλέον οικονομικά και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα για την θέρμανση του νερού μιας πισίνας. Με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ήτοι δωρεάν ενέργεια από τον αέρα, οι αντλίες θερμότητος klima-therm της σειράς POOL μπορεί να είναι έως και 5 φορές πιο αποτελεσματικές από ό,τι ένα παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης, επιμηκύνοντας την κολυμβητική περίοδο πέραν των καλοκαιρινών μηνών κατά την διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου, ακόμη και τον χειμώνα!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚH ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚH ΘEΡΜΑΝΣΗ

Κάνοντας χρήση της ανανεώσιμης ενέργειας του εξωτερικού αέρα, η αντλία θερμότατος klima-therm POOL καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια με χαμηλές εκπομπές παραγώγων του άνθρακα, χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R410A που δεν έχει καμία επίδραση για το όζον.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Ο υψηλής ποιότητος εναλλάκτης θερμότητος τιτανίου εγγυάται την μακρά διάρκεια ζωής προστατεύοντάς τον από διάβρωση και τη οξείδωση και ταυτόχρονα επιτρέπει τη χρήση με όλες τις κατηγορίες επεξεργασίας νερού όπως ανάμειξη με χλώριο, ιώδιο, βρώμιο και ακόμα και θαλασσινό νερό.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

  • Λειτουργία στην ψύξη ή την θέρμανση
  • Αυτόματη λειτουργία, αυτόματη επανεκκίνηση, αυτόματη απόψυξη
  • Χρονοπρόγραμμα on/off: δεν απαιτείται ανθρώπινη παρουσία για την λειτουργία
  • Μεγάλο εύρος στις συνθήκες λειτουργίας:-10°C έως 43°C

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το χειριστήριο των αντλιών θερμότητος klima-therm είναι εφοδιασμένο με το κατάλληλο λογισμικό, το οποίο εγγυάται τη σταθερή λειτουργία της μονάδας παρέχοντας πολλαπλή προστασία ενεργοποιώντας τους ενσωματωμένους μηχανισμούς για την προστασία από ανεπαρκή ροή νερού, την προστασία υψηλής/χαμηλής πίεσης, την προστασία υπερφόρτωσης, καθώς επίσης και την προστασία του συμπιεστή.

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ

Η μονάδα ελέγχου των αντλιών θερμότητας της σειράς POOL εκτελεί συνεχείς ελέγχους της λειτουργίας της μονάδας και παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση εμφανίζοντας τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου στην οθόνη LCD.

 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 16 προϊόντα)
Αποτελέσματα:
 
Positive SSL